Logo-kvc

Over Kleen4Care

Kleen4Care begeleidt kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen door middel van sportieve activiteiten die persoonlijk worden afgestemd op elk individu. De problematiek van onze doelgroep is uiteenlopend, van personenen met bijvoorbeeld MCDD, ADHD en ODD maar veelal ook met een pervasieve ontwikkelingsstoornis zoals autisme, Asperger of PDD-Nos. Daarnaast vallen ook kids en volwassenen met een angststoornis, HSP of verstandelijke en/of lichamelijke beperking binnen onze doelgroep. Wij stemmen de zorg en activiteiten af op de zorgvraag!

Hoe Kleen4 functioneert

De begeleiding binnen Kleen4Care wordt verzorgd door enthausiaste en zeer ervaren begeleiders. De begeleiders worden ondersteund door een gezinscoördinator die een nauw contact onderhoud met het gezin, en welke de begeleiding zal afstemmen op de hulpvraag.

De zorg door Kleen4Care kan gefinancierd worden vanuit het Persoonsgebonden budget (PGB), door middel van Zorg in Natura (ZIN) of vanuit particuliere middelen.

Enkele voorbeelden van onze hulpvragen

-Een kind met ADHD moet zijn energie kwijt
-Een tiener met Asperger wil zijn zelfredzaamheid vergroten
-Een volwassene met een verstandelijke en lichamelijke beperking, wil zijn wereld vergroten en nieuwe uitdagingen aangaan.

Heeft u vragen of wensen?

Neemt u contact met ons op: we denken graag met u mee!