Kurucz Kata masszázs

az érintés, ami közelebb visz önmagadhoz / the touch that brings you closer to yourself

for English version please scroll down

Tavaszi csomagajánlatok

Az utóbbi hónapokban megtapasztaltuk, hogy milyen úgy élni, hogy távolságot tartunk, hogy kevesebbet találkozunk egymással. Hogy nem járhatunk társaságba, moziba, színházba. Se egy kávé, se egy jó vacsora, se egy jó pohár bor. Ez megvisel mindannyiunkat. Kinek a teste sajdul, kinek a lelke. Ezért összeállítottam 3 kedvezményes csomagot, amik közt mindenki megtalálhatja azt, ami a legjobban segíti a feltöltődését. A csomagok 4x60 perc masszázst tartalmaznak.

Érzelmi csomag

Ha úgy érzed, már nagyon nehezen bírod lelkileg az emberi kapcsolódásaid hiányát, egyre feszültebb vagy, vagy azt érzed, már semmi nem tud felvidítani, talán már a tested is jelzi, hogy valami nincs rendben, akkor ez a te csomagod lesz. A Metamorf masszázs egy érzelmi blokkoldó technika, amivel gyengéden tudjuk oldani a lelki, érzelmi blokkokat. A Metamorf masszázson lágy, finom érintésekkel érintjük a lábon, kézen és a fejen a gerinc reflex pontjait.

A Polinéz masszázs gyöngéd és mégis erőteljes érintései pedig segítenek a nehéz érzések feldolgozásáben, elengedésében.

3 Metamorf masszázs + 1 Polinéz masszázs

A csomag értéke 36.000 Ft. Kedvezményes ára: 30.000 Ft

Testi csomag

Bezártak az edzőtermek, nem lehet táncolni aerobikozni sem. Ezt előbb-utóbb a test is megérzi. Itt fáj, ott nem hajlik, ropog, kattog, nehézkes. Ha te is azt érzed, hogy minden porcikádra ráférne egy átmozgatás, akkor ez a te csomagod lesz.

A KoroKan masszázs egy keleti típusú, talajon, ruhában végzett masszázs, mely képes rá, hogy hatékonyan beindítsa a szervezet öngyógyító mechanizmusát. A masszázs során az egész testedet átmozgatom, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorolok nyomást a meridián vonalak mentén.

Végül a Polinéz masszázs meleg olajjal, gyendéd, mégis erőteljes mozdulatokkal nem csak a testedet, de a lelkedet is feltölti, segít, hogy újra teljes önmagad legyél.

3 KoroKan masszázs + 1 Polinéz masszázs

A csomag értéke 36.000 Ft. Kedvezményes ára: 30.000 Ft

Immunerősítő csomag

Ha azt érzed, hogy így a tél vége felé fogytán a tartalékaid, jól jönne valami, ami megdobja az immunrendszered, akkor ez a te csomagod.

A doTerra olajakkal végzett AromaTouch mazszázs egy gyengéd, mégis erőteljes hatású, illóolajos kezelés. Az AromaTouch technika egy speciális olajokat alkalmazó technika, amit dr. David Hill fejlesztett ki. Ennek a masszázsnak a hatékonysága a felhasznált olajkeverékekben és esszenciális olajokban és az alkalmazott mozdulatokban rejlik. A 40-50 perces kezelés alatt a háton, talpon és tenyéren, illetve a fej hátsó részén és a füleken történik a kezelés.

És végül a Polinéz masszázs, mely az érintések intenzitása által gyakorol jótékony hatást nemcsak a testre és a lélekre, de az immunrendszerünket is támogatja.

3 AromaTouch masszázs + 1 Polinéz masszázs

A csomag értéke 39.000 Ft. Kedvezményes ára: 33.000 Ft

A csomagok egyéni igények szerint változtathatóak előzetes megbeszélés alapján.

Rólam

Masszőrré válásom útja rendhagyó. Ugyanis én egyáltalán nem akartam masszőr lenni. Egyszer csak az lettem. Hogy mi indított el mégis ezen az úton? A legjobb pillanatban megtalált egy hirdetés, ami a polinéz masszázstechnika mellett mély önismereti munkát is ígért. Aztán az első nap, első érintésénél bizonyossá vált bennem, hogy ez az út az enyém. Először a családot és a barátokat masszíroztam, és ahogy telt múlt az idő, egyszer csak azon kaptam magam, hogy igazi masszőr lettem. Köszönet Baksa Annának, aki azóta is folyamatos támogatást és továbbképzést nyújt.

Három gyermekemmel és férjemmel Pesthidegkúton élünk. A masszázs mellett egy coach képzés oktatásszervezőjeként dolgozom.

Kurucz Kata vagyok

Itt találsz meg

New Beauty Corner

És a hónap utolsó hétvégéjén itt

Zöldsziget Masszázs Stúdió

Mi a polinéz masszázs?

A polinéz masszázs egy meleg olajos, a teljes testet - a lábujjaktól a fejtetőig - érintő masszázs. Másfél órában ringat és ellazít. Az érintések tenyérrel és alkarral történnek. Ebben az érintésben töltött idő segít önmagadhoz kapcsolódni, oldja a felgyülemlett stresszt, feszültséget, lazítja az izmokat, átmozgatja az ízületeket.

Az érintés ereje

Manapság már születésünktől kezdve sokkal kevesebb érintést kapunk, mint amire szükségünk lenne. És ahogy növünk, ez a helyzet csak romlik. Sokunknak felnőttkorára az érintés egyenlő a szexualitással. Ha megnézünk egy bármilyen emberszabású majom csapatot (de az emlősállatok nagy része is ilyen), azt látjuk, hogy gyakorlatilag folyamatos érintésben vannak, míg mi, emberek, alig használjuk az egymáshoz kapcsolódásnak ezt a módját.

Közben tudományosan is vizsgálják az érintés ránk gyakorolt hatását. Az érintések mennyisége és minősége nemcsak a lelki, de a testi egészségünkre is hatással van. Az érintések, vagy azok hiánya összetett biokémiai folyamatokat generálnak bennünk. A megfelelő mennyiségű és minőségű érintés kihat a felnőtt kapcsolatainkra, önértékelésünkre éppúgy, mint a tesi egészségünkre.

És a legtöbben bizony komoly hiánnyal küzdünk ezen a téren. Ezt a szimbiotikus hiányt tudja a polinéz masszázs enyhíteni, szép lassan tölteni, ezáltal tud pozitívan hatni a mindennapjainkra. Vendégeim általában 3-4 hetente jönnek hozzám masszázsra, akár hónapokon keresztül, így támogatva testüket-lelküket. Emellett, mint minden masszázs, ez is hat a testünkre, izmainkra, ízületeinkre.

Mi történik veled?

Miután megérkezel, beszélgetünk egy keveset, hogy ki tudjon alakulni az a bizalom, amivel biztonságban érezheted magad. A masszázs alatt végig halk zene szól, ami méginkább lehetőséget ad számodra, akár a befeléfordulásra, akár a pihenésre, relaxálásra. A masszázs után érdemes időt hagyni magadnak a visszatérésre a jelenbe. A masszázs ruha nélkül zajlik, de az intim területeket végig diszkréten törölközővel, az éppen nem masszírozott testrészeket pedig puha takaróval takarjuk. A masszázs teljes ideje alatt lehetőséged van jelezni felém, ha bármiből többet szeretnél, vagy ha esetleg valami kényelmetlen számodra. 

A polinéz masszázs során nagy szerepe van az érintésen keresztüli érzékelésnek. Az érintés erotizálása viszont nem része a masszázsnak.

Mire számíthatsz a masszázs után?

A polinéz masszázs jellegéből adódóan nemcsak a tested, hanem a lelked is töltődik a masszázs során. Minden érzés, ami felszínre kerül teljesen rendben van. 

Sokan annyira relaxált állapotba kerülnek, hogy el is alszanak a masszázs során. Mások belemerülnek a zenével együtt a masszázs táncoló, hullámzó mozdulataiba. Van, aki olyan emlékekhez, érzésekhez fér hozzá a masszázs alatt, ami megindítja és akár sírva is fakad, vagy épp felnevet.

Milyen gyakran érdemes masszázsra jönnöd?

Viccesen azt mondhatnám, hogy ez az a masszázs, amit nemcsak nekem, a masszőrnek, hanem a vendégeknek is "tanulnia" kell. Amikor én először kaptam ilyen masszázst, bár nekem a ruhátlanság nem okozott gondot, mégis váratlan szégyenérzet öntött el. És a sok, mégoly kellemes érintést sem tudtam először értelmezni, elfogadni, beengedni. Több olyan visszajelzést is kaptam vendégeimtől a második-harmadik alkalom környékén, hogy: "igen, most érkeztem meg hozzád igazán".

A polinéz masszázs gyakorisága változó lehet és élethelyzettől is függhet. Van, hogy valakinek heti rendszerességgel van rá szüksége egy pár hétig, aztán ez ritkul. Legtöbben havonta, másfél havonta jönnek hozzám.

Rólam mondták

"Kata masszázsa olyan, mintha táncra kelne a tested, miközben végig relaxálva pihensz." Andi

"Másfél óra kényeztetés meleg olajjal, lágy érintésekkel, puha simogatásokkal, kellemes nyomásokkal, nekem tetsző zenével, félhomályban, egy hatalmas szeretet buborékban. Ha egy mondatban kell leírnom. Ha többet is írhatok, akkor egy nagyon érdekes utazás. Kicsit tartottam attól, hogy mi fog történni másfél órán keresztül, hogy mit is fogok kezdeni azzal a sok érintéssel...de az idő csak úgy repült és nekem jól esett az első perctől az utolsóig. Voltak születés és elmúlás gondolataim, volt, hogy nem voltak gondolataim. Volt, hogy egy harmadik kis tenyér simogatta meg az arcomat váratlanul. Ő Imola volt, a három és fél éves kislányom, aki olyan halkan lépdelt mellém és olyan lágyan érintett meg, mintha értené, érezné mi zajlik a buborékon belül. Azt gondolom kemény munka ez a másik oldalon, hogy megteremtődjön ez a miliő. Újra át akarom élni!" Bori

"Kata nagyon figyelmes, végig biztonságban éreztem magam, amíg masszírozott. Ahogy elkezdődik a masszázs, érzem, hogy Kata szeretettel rám figyel. Masszázs közben nyugodt, kiegyensúlyozott és a mozdulataiban érezni a tenger hullámzását. Imádom." Timi

"Számtalanszor kaptam polinéz masszázst Katától. Ennél kellemesebb szomatikus terápiát el sem tudnék képzelni! A masszázs teljes ideje alatt a jelenben vagyok, minden egyes pillanatát átélem. Kevés ilyen dolog van az életemben. Egy másállapot, kegyelmi állapot. Sodródom a tenger hullámaival. Amikor az arcmasszázs következik egyszerre érzek szomorúságot és örömet. Szomorú vagyok, mert tudom, hogy mindjárt vége, és örülök, mert még most jön a melegvízes lábmosás." Balázs

Mennyibe kerül?

Páros polinéz masszázs masszázs nem csak pároknak

Gyertek el hozzánk páros polinéz masszázsra, ajándékozzatok magatoknak finom érintésekben eltöltött időt! A páros masszázs egy térben zajlik, lehetőséget teremtve a közös élményre. Masszázs közben, ha jól esik beszélgethettek, vagy akár megérinthetitek egymást. Kitűnő ajándék ötlet.

Várunk szeretettel Kozma Detti kolléganőmmel!

Időpontot a megszokott módon tudtok egyeztetni.

A páros masszázs ára 30.000 ft

Fontos tudnod

A masszázst alapvetően egészséges embereknek ajánlom, amennyiben bármilyen egészségügyi problémád van, azt jelezd felém! Az alábbi esetekben ellenjavallt lehet a teljes test masszírozása:

Masszázsaim során magas minőségű termékekkel dolgozom, de az illóolajok esetében a bennük lévő hatóanyagok az arra érzékeny személyeknél (nagyon ritkán) bőrirritációt okozhatnak. Ezért az aromamasszázst minden esetben bőrpróbával kezdjük. Kérem, hogy kezelés előtt mindenképpen tájékoztass, amennyiben allergiás vagy valamilyen alapanyagra! A kezeléseket mindenki saját felelősségére veheti igénybe!

Más masszázsok

A polinéz masszázs volt az első, amit megtanultam, és ami szerelem volt első érintésre. :-) Bizton állíthatom, hogy a legbiztosabb alapokat adta ahhoz, hogy tovább bővítsem a tudásom.

AromaTouch masszázs doTERRA illóolajokkal

Az AromaTouch masszázsnál a 8 illóolajat meghatározott sorrendben használom. Az első két olaj, a Balance és a Levendula megnyugtat, ellazít, őket a stressz csökkentésére használjuk. A második kettő, a Teafa és az On Guard vírus- és baktériumölő, tisztító és gyulladáscsökkentő hatásúak, ők az immunrendszert támogatják. A harmadik pár az AromaTouch és a Deep Blue keverékek, melyek ellazítják az izmokat, illetve melegítő hatásúak. És végül a Vadnarancs, ami energizál és vitalizál, és a Borsmenta, mely általános élénkítő hatású, a homeosztázist, a szervezet belső egyensúlyát támogatja.

Az alábbi esszenciális olajok jelennek meg a masszázs során. Amennyiben tudomása van bármelyik illóolajra való érzékenységéről, kérem, hogy előzetesen tájékoztasson engem erről!

  1. Balance: lucfenyő, kámforfa, tömjén, varádics, kamilla
  2. Levendula
  3. Teafa
  4. OnGuard: vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz, rozmaring
  5. DeepBlue: fajdbogyó, kámfor, borsmenta, varádics, kamilla, szalmagyopár, illatcserje
  6. AromaTouch: bazsalikom, grépfruit, ciprus, majoranna, eukaliptusz, borsmenta, levendula
  7. Vadnarancs
  8. Borsmenta

https://zoldszigetmasszazs.com/dt_services/aroma-touch-masszazs/

Metamorf masszázs

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Érintés útján történik a tudatalattiban lévő lelki blokkok oldása.  Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is. https://zoldszigetmasszazs.com/dt_services/metamorf-masszazs/

KoroKan masszázs

A shaolin szerzetesek még nem tudták, hogy szinte csodát tettek a 21. század rohanó emberével, amikor több száz éve kifejlesztették ezt a különleges, azonnal hatékony masszázskezelést.

A KoroKan masszázs, nem csak a tünetekre hat. Ráadásul az így nyert energia mérföldekkel tovább repít, mint egy hétköznapi masszázs. Már 1-2 kezelés után arról számolnak be a vendégek, hogy érezhető javulás állt be állapotukban és általános közérzetükben.

A KoroKan masszázs képes rá, hogy hatékonyan beindítsa a szervezet öngyógyító mechanizmusát – ezért kiváló kiegészítője bármilyen egyéb orvosi kezelésnek.

Figyelj oda szervezeted jelzéseire – testünk a fájdalmakon keresztül kommunikál velünk!

A napi rohanás, a munkahelyi stressz, a megélhetési gondok legtöbbször lehetetlenné teszik, hogy elengedd magad, és tökéletesen felfrissülve, feltöltődve törődhess a családtagjaiddal. Ha nem tudsz ebből a hajtásból napokra kilépni, akkor olyan megoldásra van szükség, ami rövid idő alatt feltölt energiával, hogy az élet minden területén jól érezd magad. 

A KoroKan masszőr az egész testet átmozgatja, miközben az akupresszúrás pontokra gyakorol nyomást a meridián vonalak mentén.

Sajátságos koreográfiával a masszőr az egy órás kezelés alatt 1200-1600 ponton serkenti a szervezet energiaáramlását, lazítja izmokat. Így küldve impulzusokat, az esetleg nehezen regenerálódó szervekre, az anyagcsere és a vérkeringés javítására.

Pontosan ezért lehet képes:

Mire ne számíts a KoroKan energetikai masszázskezelésnél?

Hol találsz meg?

Jelenleg két helyen is elérhető a masszázsom:

  1. New Beauty Corner 1028 Gazda u. 1.
  2. Zöldsziget Masszázs Stúdióban 1092 Ráday u. 16.      https://zoldszigetmasszazs.com/dt_staffs/kurucz-kata/

Elérhetőségem

Facebook

Facebook Instagram

Polynesian massage

the touch that brings you closer to yourself

Polynesian massage uses a combination of massage techniques from head to toe, with warm oil to restore energy and soothe the body. The massage works gently yet deeply into the muscles with continuous, flowing strokes, allowing the recipient to relax and give in to the nurturing touch. Massage can soothe the mind while easing tension in the muscles. These rhythmic, repetitive movements allow the client to fully relax during the session. Some people have described this as feeling like gentle waves moving over the body.

What to expect?

Your massage experience will take place in a comforting, calm, clean and well-heated space. Warm oils, and a combination of music will allow you to be carried away by this wavelike massage.

You may experience emotional release during your massage, which I will understand and accommodate. After your session, you will have some time to rest and be with yourself in stillness.

The healing effect of your massage experience may last long after your session. If you enjoy your massage and want to go deeper, consider being massaged by two practitioners - an experience that may give you an even deeper level of relaxation.

During the massage I use top and bottom sheets and a towel for privacy. Genitals are never touched. For those who have questions or concerns about coverage can rest assured, it can always be modified to satisfy the concerns of the client.

Erotic touch is not part of the massage.

Benefits of Polynesian massage

Testimonials

Kata’s massage is like you were dancing while laying still on the massage bed. Andi

In Kata’s hands I felt safe during the whole massage. I feel the waves of the sea. I love it. Timi

I have had several polynesian massages from Kata. This is the best somatic therapy I can imagine. I am in the present during the whole massage. It is really rare in my life. Sacred moments. When the face massage begins I am sad and happy at the same time. I am sad because the massage will soon end, but I am happy because the warm foot wash is still waiting for me. Balazs

Prices:

90 minute Polynesian massage: 14.000 HUF

60 minute Polynesian massage: 9000 HUF

AromaTouch Technique

The AromaTouch Technique® is the application of essential oil to the back and feet. This technique combines the unique benefits of human touch with the power of essential oils to create an overall wellness experience. The essential oils used in the AromaTouch Technique were chosen for their individual and combined aromatic properties. 

The essential oils used in the AromaTouch Technique are doTERRA Balance®, Lavender, Tea Tree (Melaleuca), doTERRA On Guard®, AromaTouch®, Deep Blue®, Wild Orange, and Peppermint. As Dr. Hill developed the AromaTouch Technique, he tried many different combinations of essential oils to create positive benefits and the perfect aromatic profile. These eight oils, as they are layered onto the body, are able to meet both of these important requirements.

Physical touch is as important to the AromaTouch Technique as the aroma itself because of its ability to soothe the body and bring people together. While the main purpose of the technique is to apply the oils and provide the recipient with an essential oil experience, the AromaTouch Technique is also about connecting with another person on an emotional level. The connections developed through the AromaTouch Technique form feelings of trust and help the recipient relax. 

AromaTouch enhances essential oils' activity and stimulates known body meridians and energy zones while balancing body systems and function.

The many benefits of the ‎AromaTouch technique include:

Price

60 minute AromaTouch massgae: 10.000 HUF

Contraindications

If you have any of these conditions, please do not book a massage:

Local Contraindications

The therapist can massage but not over any areas affected by:

Medical Contraindications

The therapists at the Center have asked us to let their clients know that if you suffer from any of the following conditions, massage can only take place once it has been approved before your session in writing by your Physician.

Does a contraindication mean that treatment cannot take place?

Not always. In fact, massage can be very therapeutic for many medical conditions. However, in the above cases it is best to have advice from your physician. Massage therapists, unless they are also qualified doctors, may not, under law, attempt to diagnose a condition.

Where to find

Zoldsziget Massage Studio

Where to find

New Beauty Corner Salon